Peluang Perniagaan Gel Gambir Jantan

Anda berminat untuk menjadi rakan niaga Gel Gambir Jantan (GGJ) dan menjual produk ini?

Produk seperti Gel Gambir Jantan ini sentiasa mendapat permintaan daripada rata – rata lelaki di SELURUH dunia. Produk seperti ini adalah merupakan produk yang “evergreen” yang bermaksud, ia kekal relevan sepanjang zaman.

SEMUA LELAKI mahukan prestasi yang terbaik dalam aktiviti perhubungan diantara suami dan isteri. Jadi anda tidak perlu risau tentang “permintaan” pasaran terhadap produk seperti Gel Gambir Jantan ini.

Baik, berapakah modal untuk menjadi rakan niaga Gel Gambir Jantan ini?

Harga jualan (Retail) yang tertera di kotak Gel Gambir Jantan adalah RM100.00 (Semenanjung Malaysia),  RM105.00 (Sabah, Sarawak, Labuan) dan USD24.40 di pasaran antarabangsa.

Sebagai rakan niaga dan usahawan GGJ, potensi keuntungan yang boleh anda perolehi adalah sekitar RM20 sehingga RM60 sekotak! Ini adalah merupakan satu peluang yang amat mudah untuk anda usahakan sebagai salah satu cara menambah sumber pendapatan anda.

Peluang perniagaan terdiri daripada:

  1. Stokis (Beli stok minima 100 kotak GGJ)
  2. Ejen (Beli stok minima 10 kotak GGJ)
  3. Dropship

Untuk menjadi stokis dan ejen, anda PERLU membeli stok dengan minima belian adalah 10 unit. Sekiranya anda ingin mendapat untung yang LEBIH, maka modal yang besar diperlukan untuk membeli 50 atau 100 unit Gel Gambir Jantan. Sila ke ruangan pembelian untuk membuat pembelian stok Gel Gambir Jantan. https://gelgambirjantan.com/shop.

 

Untuk anda yang tidak mempunyai modal besar TETAPI ingin membuat duit dengan menjual produk Gel Gambir Jantan ini, kami turut menyediakan platform Dropship. Menerusi platform ini, anda boleh hantarkan tempahan produk daripada pelanggan anda kepada sistem dan team kami akan uruskan semua urusan bermula daripada pembungkusan dan penghantaran produk.

 

 

Sekiranya anda benar – benar berminat untuk menjadi salah seorang rakan niaga kami, sila hubungi kami dengan menghantar pesanan Whatsapp untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang peluang perniagaan Gel Gambir Jantan menerusi link berikut: https://jom.chat/gelgambirjantan.

 

Jom buat duit dengan Gel Gambir Jantan!